Fotografiewandeling


Fotografiewandeling Appingedam met lunch (5km)Za 9 oktober 2021. Start: 10:00u.

Hangende keukens en oudhollandse lunch

Deze fotografiewandeling door het historische stadscentrum van Appingedam is een reis door één van de twee steden van de provincie Groningen. De stad langs het Damsterdiep staat bekend als hét Venetië van het Noorden. Het Middeleeuws centrum met pakhuizen langs het water, de unieke hangende keukens, de prachtige synagoge, de bijzondere kerken en andere talloze historische panden en monumenten zijn het fotograferen meer dan waard.

Voordat je aan de wandeling begint, krijg je, onder het genot van koffie, thee en huisgemaakte taart, uitleg over stadsfotografie, lichtval, compositie en camera-instellingen. Vervolgens maak je een korte wandeling met de fotograaf en maak je de eerste foto’s. Rond het middaguur word je getrakteerd op lekkers uit Groningen tijdens de oudhollandse, biologische lunch die volgens het principe van slow-cooking is bereid. Daarna is er volop tijd om de parels van de stad te fotograferen.

Deze fotografieworkshop is zowel voor beginners als gevorderden. Je maakt foto’s met je eigen (digitale) camera of smartphone.

Data & Kosten

Za 9 oktober 2021

Start: 10.00u. Einde: 16:00u.

Kosten: €65 p.p. (incl. lunch en fotografieworkshop)

Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.

Aanmelden / Vragen?

Heb je interesse? Meld je aan via dit contactformulier of neem een vrijblijvende optie op de wandeling.
En een vraag stellen, kan natuurlijk ook.